Vil gi Norge gratis Wi-Fi

Alternativ tekst mangler

Selskapet Fon kaller seg selv verdens største trådløse nettverk, med 200 000 medlemmer verden over. Målet er å gjøre trådløse soner like tilgjengelige som en avis, og slagplanen er å fortsette med at Fon-medlemmene deler sitt trådløse nettverk med andre medlemmer. Dermed kan du surfe gratis i Wi-Fi-soner verden over.

Fon har allerede 312 medlemmer i Norge, men i følge Computerworld.no vil nå selskapet satse høyere i Norge. De ønsker å få flere medlemmer og butikker som har lyst å være med å spre konseptet ved å dele nettet sitt, samt finne flere partnere

I Sverige har Fon gitt ut gratis rutere til Fon-medlemmer som deler nettverket sitt, noe som også vurderes i Norge. Du vil kunne velge mellom tre forskjellige medlemskap: Linus, Bill eller Alien.

Hvis du velger å være en Linus deler du bredbåndet ditt gratis med alle Foneros (Fon-medlemmer), og du bruker alle andre Foneros' nett gratis. En Bill er en Fonero som deler nettet sitt med andre, men tar betalt for det. Da må du også betale en sum for å bruke andres nett. En Alien deler ikke sitt eget nett, men bruker andres nett mot betaling.

(Kilder: Computerworld.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen