Vil forbedre P800

Da Sony Ericsson lanserte P800 rett før jul, etter over et halvt år med forsinkelser og utsettelser, ble den lovpriset av både testere og andre aktører i bransjen. Selv seks måneder utsettelse hadde ikke klart å kjøle ned forventningene, og da P800 endelig kom på markedet var det fremdeles ingen produkter som kunne sammenlignes med den svensk-japanske hybriden.

Etter at bransjen har fått tid til å summe seg er det nå flere P800-kloner på vei, blant annet fra produsenter som Motorola og BenQ, og Sony Ericsson har derfor langt fra mulighet til å hvile på sine laurbær. Ferske uttalelser fra ett av styremedlemmene i selskapet har bekreftet at selskapet heller ikke gjør det, og at en ny versjon av P800 er under utvikling.

Den nye modellen vil få navnet P810, og vil blant annet komme med et kraftig forbedret kamera. Mens kameraet i forgjengeren er av den 0,3 Mpikslers (640x480) sorten vi kjenner fra de beste av dagens kameratelefoner, vil P810 ha et kamera med en oppløsning på hele 1,3 Mpiksler (1280x1024), som gjør det til den beste kameraløsningen vi hittil har sett i en europeisk mobiltelefon.

Styremedlemmet var forståelig nok sparsom med detaljene rundt P810, som ikke engang har blitt offisielt annonsert av Sony Ericsson enda, men kunne også røpe at skjermen til den nye enheten vil være forbedret. Det vil ikke være urimelig å tippe at P810 ihvertfall vil utstyres med den samme 65536-fargers fargedybden som vi finner i den nylig lanserte T610. Om den originale oppløsningen på 240x320 piksler også vil bli forbedret, gjenstår å se.

Dersom alt går etter planen, noe Sony Ericssons produktlanseringer egentlig ikke kan sies å være særlig kjent for å gjøre, vil vi få stifte bekjentskap med P810 allerede til høsten.

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen