Vil du være med å kjøpe Yahoo?

Microsoft mener rekordbudet på Yahoo er fullt forsvarlig.

Likevel vurderer de nå å låne penger for å finansiere oppkjøpet.

Les mer:
Microsoft er klar for kupp
.
Google vil stanse Yahoo-kjøp
.
Microsoft byr på Yahoo.

240 milliarder
Microsoft la forrige uke inn bud på Yahoo på 240 milliarder. Dette er 60 prosent mer enn det den anslåtte markedsverdien til Yahoo lå på da budet kom. Microsofts sjef Steve Ballmer mener budet er fullt forsvarlig, men det er mulig Microsoft vil låne penger for å finansiere kjøpet.

- Det er godt mulig vi faktisk vil låne penger for første gang i historien. Kjøpet vil da bli finansiert med en blanding av penger vi har på konto og lån, sa Chris Liddel, økonomiansvarlig hos Microsoft ifølge Cnet News.

Finanseksperter sier ifølge avisen at denne strategien vil være lønnsom for Microsoft. Så om du vil støtte prosjektet er det bare å ringe Steve Ballmer og høre om han vil ha din hjelp.

Forventer rask avgjørelse
Yahoo har så langt ikke gitt noe tilslag på Microsoft sitt tilbud, de vil gjerne tenke over saken. Google prøver samtidig å tilby Yahoo hjelp med å finne andre kjøpere, eller måter selskapet kan overleve på. Steve Ballmer mener på sin side at Yahoo ikke har mange fornuftige alternativ.

- Vi stoler på at ledelsen i Yahoo og aksjeeiere i selskapet vil gå sammen med oss snart og starte en integrering av selskapene, sier han ifølge Cnet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen