Vil du teste Wimp?

Wimp, norske Aspiro sin løsning for streaming av musikk direkte til din datamaskin og mobil, tredde nylig inn i åpen beta. Dette betyr at enda flere kan få tilgang for å prøve ut tjenesten og vi vil gjerne invitere deg.

Vil ha med flere på festen
Spotify kom som en ekstremt frisk bris på slutten av fjoråret. Lovlig tilgang til all verdens musikk streamet direkte til din datamaskin var en meget hyggelig opplevelse for de fleste. Da makter en å overleve at det kommer en reklamesnutt i ny og ne, eventuelt betale 99 kroner i måneden for reklamefri versjon.

Derfor rocker Spotify.


Men Spotify er ikke lenger alene på markedet. Norske Aspiro har lenge jobbet med en lignende løsning kalt Wimp. Løsningen har lenge eksistert i lukket beta, men nå vil Aspiro ha flere med på festen.

Kan sammenlignes med Spotify
Tjenesten ligner veldig på Spotify i funksjon, men har et lysere og mer bildeorientert design. Musikkutvalget er foreløpig noe mindre, men tjenesten har alle storheter på plass, også Metallica som Spotify mangler. Tjenesten samarbeider også med Telenor og Platekompaniet slik at du enkelt og kjapt kan kjøpe og laste ned låter direkte til ditt skrivebord for å overføre de til ekstern mediespiller.

Les vår fullstendige sniktitt på Wimp her.


Aspiro jobber også med en applikasjon for streaming direkte til mobiltelefon. Det fins en løsning for iPhone allerede, iWimp, og selskapet jobber med å få på plass en løsning også for andre mobiltelefoner. På denne måten skal du kunne streame musikk direkte til mobilen via 3G.

Les vår sniktitt på Wimp for iPhone her.

Vi har 25 invitasjoner
Tjenesten vil ikke komme i gratisversjon med reklame slik som Spotify gjør, men foreløpig fins tjenesten kun i gratis testversjon. Aspiro ønsker nå flere testere og vi har fått tak på 25 invitasjoner for at du skal kunne bli med på festen. Betaprøvingen vil etter planen vare frem til september, men inntil da har du altså mulighet til å nyte tjenesten gratis. Så spørs det da om du innen det har blitt såpass avhengig at du vil ønske å betale for tjenesten.Oppdatert: Dessverre er alle de 25 invitasjonene vi hadde allerede delt ut. For å få invitasjon kan du forsøke å melde din interesse direkte til Aspiro via wimp.aspiro.com.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen