Vil du ta forsidebildet til National Geographic?

De fleste fotointeresserte har vel på ett eller annet tidspunkt drømt å få et bilde publisert i National Geographic. En drøm svært få av oss får oppfylt. De som sikter enda litt høyere i drømmene sine har gjerne med en forside også. Det hadde vært det helt store at National Geographic endelig fikk øynene opp for hvilken fantastisk fotograf du er, og publiserer ett av bildene dine på forsida.

Nå er ikke den forsiden utenfor rekkevidde lenger. National Geographic har nemlig fått øynene opp for hvilken fantastisk fotograf du mener du er.

Ditt bilde på forsiden av National Geographic.
Ditt bilde på forsiden av National Geographic.

De jobber nå med et spesialnummer, der de publiserer de beste bildene som lesere har sendt inn i løpet av de siste tre årene. Den havner hos Narvesen og tilsvarende, slik som de vanlige numrene gjør. Men i tillegg tilbyr de muligheten til å bestille dette nummeret med skreddersydd forside. Du kan laste opp et bilde du har tatt, og få tilsendt dette nummeret med ditt bilde på forsiden.

Prisen på herligheten er $20 pluss frakt (UPS). Hvis du bare vil ha spesialnummeret uten din egen forside, kan det kjøpes for $11, eller du kan vente til det kommer hos Narvesen.

Du finner mer informasjon, og mulighet for å bestille her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen