Vil du prøve Windows Phone 7.5?

Alt du trenger er en iPhone eller Android-mobil.

Microsoft har laget en virtuell versjon av deres mobile operativsystem Windows Phone 7.5, slik at hvem som helst kan prøve seg.

Dermed er det bare å dra frem iPhonen eller Android-mobilen din, og prøve deg på en liten smakebit av det tredje, litt oversette operativsystemet på dagens mobilplattform.

Ikke fullferdig

Alt du trenger å gjøre er å gå til http://aka.ms/wpdemo via din mobiltelefon, og du vil få opp det som ser ut som startsiden til en vanlig Windows Phone-mobil. Ironisk nok fungerer det ikke fra Windows Phone-mobiler, men de trenger vel uansett ikke å få en gjennomgang av deres eget operativsystem.

Når du har fått opp nettstedet kan du bla deg frem og tilbake på menyene, og klikke deg inn på enkelte av flatene som pryder hjemmesiden.

Vær imidlertid klar over at dette er langt i fra den fulle opplevelsen av operativsystemet, og du er rimelig begrenset i hva du kan trykke på. Likevel får du et greit inntrykk av design-valgene Microsoft har gjort, og hvordan ting glir på skjermen.

Lurt trekk?

Dette er utvilsomt en god måte å få oppmerksomheten til både iPhone- og Android-brukerne der ute, men spørsmålet er om hvilket inntrykk nettleser-versjonen av operativsystemet gir. Dette er tross alt kun en liten del av hva Windows Phone har å by på, og i flere tilfeller vil kanskje internett-tilkoblingen gjøre det hele til en treg og kjip opplevelse.

Hva synes du om den lille smakebiten av Windows Phone 7.5? Kommentér gjerne nedenfor, og si hva du mener.

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen