Vil du jobbe hos oss?

Mediehuset Digital AS og Teknofil.no søker etter en dyktig produkttester med sans for forbrukerjournalistikk, spesielt innenfor TV og hjemmekino. Vi har lenge vært blant de ledende på dette feltet, og nå er vi på jakt etter en ny journalist som kan bidra til at vår posisjon blir ytterligere forsterket.

Her kan du lese mer om stillingen og sende inn din søknad
.

Du må ha oversikt, kunnskap og ikke minst interesse for forbrukerelektronikk og spesielt innen feltet TV og hjemmekino. Vi er i utgangspunktet ute etter en som har testerfaring, men er villige til å bidra med testopplæring for den riktige personen.

Teknofil.no skal gjøre det digitale hjem forståelig for forbrukeren, og det er viktig at du har et godt språk og evner å fremstille kompliserte konsepter på en lettfattelig måte. Du må være komfortabel med publisering på nett, og være bevisst nettets styrker og muligheter.

Til gjengjeld får du muligheten til å være en del av det som skal bli Norges mest spennende datamagasin på nett. Vi jobber også med å bygge opp en testlab som skal sikre kvaliteten på våre tester. Denne oppbyggingen vil du få stor mulighet til å påvirke.

Vi har arbeidsmiljø med høy kompetanse i en bedrift med gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen