Vil du bli medarbeider?

Inntaket er nå avsluttet.

 

Gal mann!!
Dette bildet er bevis på at vi har det
moro - seriøs betyr ikke kjedelig hos oss!

 

Arbeidsmengden i Overklokking er for tiden økende. I løpet av kort tid vil det bli for mye å gjøre for oss, slik at prosjekter og andre godsaker må settes til side. Derfor ønsker vi at de som har lyst å være med tar kontakt med oss.

Kravene vi stiller er få, men de er viktige. Du må ha generelt gode kunnskaper om datamaskinen, være noenlunde kreativ og kunne skrive forståelig norsk. (Du kan lese mer her.) Vi har også en veiledende aldersgrense på 18 år, men den er ikke absolutt. Dersom du har spesielle kunnskaper vil vi fravike denne regelen.

Vi krever minimum en artikkel i måneden, så du må være villig til å stå litt på. Som gjenytelse kan vi tilby et arbeidsmiljø innen det største nettverket av datarelaterte websiter i norge. Etter en "innkjøringsperiode" vil du, dersom du arbeider godt og raskt nok, få tilsendt produkter til test. Av og til kan det hende du får beholde sakene etter test også - uansett har du muligheten til å bli en av de få som får teste det siste på markedet hjemme i din egen stue uten å måtte kjøpe det. Du har muligheten til å drive med din hobby helt gratis. Vi har også andre fordeler som bare er tilgjengelig for våre medarbeidere. Vil du bli en del av dette? Sjansen er meget god for det!

Ikke nøl med å ta kontakt med enten Vidar Fagerjord (daglig leder) eller Lars Bjerke (ansvarlig redaktør) for nærmere informasjon.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen