Vil du betale 2459 kr per måned for bredbånd?

Telenors annonsering mandag om at de nå er i ferd med å rulle ut VDSL-teknologi til hele landet, blekner totalt i forhold til de ytelsene kabelselskapet Get nå ruller ut.

– Med denne lanseringen vil forskjellene mellom de som har Get, og kan få ekte superbredbånd, og de som kun kan få ADSL eller VDSL øke. De nye ytelsene vil være tilgjengelig i de første områdene allerede fra i dag, og i løpet av våren vil alle kunder knyttet til Gets nye digital-tv og bredbåndsnett ha tilgang, sier Gunnar Evensen administrerende direktør i Get i en pressemelding.

Og det er ikke småtteri Get nå vil til sine kunder: Selskapet snakker om ytelser på opp til 200 Mbit/s – åtte ganger raskere enn det Telenor regner med at flesteparten av deres kommende VDSL-kunder vil oppnå.

Les også: Alle vil ikke få Telenors «superbredbånd»

– Lanseringen er en viktig milepæl for norske bredbåndskunder, og viser at politikernes målsetting om Superbredbånd nå blir nådd for alle som har ”Get i veggen”, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Helt gratis blir derimot ikke moroa. Om du ønsker den raskeste ytelsen på 200/10 Mbit/s, så må du ut med 2459 kroner per måned. Om du klarer deg med 100/10 Mbit/s, så slipper du unna med «bare» 1459 per måned.

I dette markedet har ikke Get spesielt mange konkurrenter, men fiberaktøren Lyse kan også tilby 200 Mbit/s – men da i begge retninger. For det tar selskapet 3490 kroner i måneden. Konkurrenten Canal Digital tilbyr opp til 100/2,5 Mbit/s, og de tar 1447 kroner per måned for den ytelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen