Vil bli bloggerens beste venn

Weblogger, som best kan beskrives som flittig oppdaterte lenkesamlinger med personlig vri og agenda, har etterhvert blitt et utbredt fenomen på nettet. Mange tror nå at kameratelefoner og MMS-meldinger kan bringe de såkalte bloggene et skritt videre i kampen om oppmerksomhet og lesere.

Det irske selskapet NewBay Software var blant de første til å satse på trenden, da de tidligere i år lanserte programmet FoneBlog. Dette gjør det mulig for blog-forfattere å oppdatere nettstedene sine mens de er på farten, ved å sende MMS-meldinger med bilder de har tatt med telefonen sin og tilhørende tekst.

Hittil er det kun den irske avdelingen av operatøren O2 som har tatt i bruk Foneblog i sitt mobilnett, men NewBay har nå utviklet en ny versjon av programmet som de tror vil ha større appell blant teleoperatørene.

FoneBlog v2 åpner blant annet for at blog-forfatteren kan bli varslet via SMS, MMS eller e-post når besøkende poster kommentarer på nettstedet sitt. På samme måte kan besøkende få varsling når nettstedet oppdateres med nye innlegg. I tillegg har NewBay fått på plass bedre besøks-statistikk og støtte for bruk sammen med det nyeste av multimedia-utstyrte telefoner.

selskapets hjemmesider finner man et eksempel på en MMS-styrt blog.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen