Vil betale for bedre HTC-drivere

Som vi tidligere har skrevet, er mange HTC-kunder misfornøyde med at mobilene ikke fungerer så godt som de kunne ha gjort. Grafikk-kapasiteten skal finnes allerede i maskinvaren, men trenger altså bedre drivere for å fungere maksimalt.

Ifølge kundene har ikke HTC tatt tak i dette og de mener også at selskapet ikke vedkjenner seg problemet. Dette har fått brukere til å utlyse en belønning til de som klarer å programmere bedre drivere.

Les mer:

- Nye HTC-mobiler er for treige
- Test av "Sveitserkniven" HTC S730
- HTC Touch Dual

Pisk eller gulrot

Tidligere har det vært forsøkt å "piske" HTC til å utvikle bedre drivere. Nettstedet HTCclassaction.com har, som navnet antyder, hintet frampå med et mulig søksmål mot HTC dersom de ikke slipper ut ny firmware.

Brukere av forumet xda-developers prøver en annen fremgangsmåte for å frembringe bedre drivere. De utlyser en gulrot på over 5 200 dollar (rundt 28 000 kroner med dagens kurs), og pengebeløpet stiger fortsatt. De innsamlede pengene går til den som klarer å utvikle bedre grafikkdrivere til HTC Kaiser (Tytn II).

Mobilen.no har tidligere snakket med HTC om problemet, og de hevder at de jobber med saken:

- HTC er fokusert på å levere en portefølje av innovative og kraftige enheter, som gir brukerne en rekke forskjellige design og opplevelser. HTC er stolt av de kraftige mobilopplevelsen HTC-produktene tilbyr brukerne. Enhetene har mottatt en rekke priser og hederlig omtale for den kraftige ytelsen, trådløse tilkoblingsmuligheter og innovative design. Basert på tilbakemelding fra kundene angående videoytelse, er HTC i en prosess der vi undersøker disse tilbakemeldingene. Dersom det er nødvendig vil vi finne løsninger som kan fikse eventuelle problemer, sier selskapet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen