(Bilde: Amobil.no, Hi Dev Studio)

Vil du ha iOS 7 på Android-telefonen?

Slik får du Googles OS til å se ut som Apples nyeste.

I disse iOS 7-tider er det fort gjort for Android-brukerne å føle seg glemt. I sommer skrev vi hvordan du kunne få Android-mobilen til å ligne på en iPhone, og siden den gang har det dukket opp flere alternativer for å «friske opp» telefonen din.

Nettstedet Pocket-lint framhever spesielt to apper fra Google Play som gjør Android-operativsystemet ditt påfallende likt det splitter nye iOS 7. Merk at dette kun er kosmetiske endringer, og at gode, gamle Android fremdeles holder fortet under overflaten.

iAndroid 7

Appene Pocket-lint anbefaler er iOS 7 Lockscreen Parallax HD, som gir låseskjermen riktig utseende, og iOS 7 Theme for Hi Launcher, som fikser resten av biffen. Google Play-ikonet blir for eksempel byttet ut med App Store-logoen, og Chrome byttes ut med Safari-logoen.

Du kan se flere iOS 7-temaapper hos Google Play. Hvis du lurer på hva som er vitsen med dette, kan det være at du har lyst til å lure noen til å tro at du har installert iOS 7 på telefonen din, eller at du bare syns temaet er fint. Hva vet vel vi?

Katter ville velges iOS 7:
Se kattepusen låse opp iPhone 5S »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen