Vil du ha en rolle i Star Wars: Episode VII?
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Vil du ha en rolle i Star Wars: Episode VII?

Regissør J. J. Abrams trekker en heldig vinner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Innspillingen av den neste Star Wars-filmen, Episode VII, har nettopp startet. Nå skriver The Verge at Lucasfilm, Disney og regissør J. J. Abrams' produksjonsselskap Bad Robot vil samle inn penger til UNICEF i et prosjekt de kaller Force for Change.

Innsamlingsaksjonen går i hovedsak ut på at du kan vinne en liten rolle i filmen, sannsynligvis som statist, samt en tur til London og Pinewood Studios som Abrams' VIP-gjest. Der får du også møte skuespillerne. Fly og hotell for to netter er også inkludert.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å donere minimum 10 dollar, snaue 60 kroner, til FN-organisasjonen UNICEF via nettsiden Omaze.com. Da får du tittelen «Founding Member» i Star Wars: Force for Change.

Du kan også donere mer penger, og få unike Star Wars-effekter i retur. Eksempelvis takkekort fra J. J. Abrams ($40), plakat og takkevideo ($70), T-skjorte ($100), Chewbacca-statuett ($2500), eller forhåndsvisning av Star Wars: Episode VII hos Lucasfilm eller i din hjemby med 20 gjester ($25000-50000).

Hva går pengene til?

For mange vil kanskje donasjonen være som å betale for en lottokupong, og sjansen til å vinne den eneste motivasjonen. Hvis du blir med på dette, og ikke vinner, kan du i det minste trøste deg med at pengene går til et godt formål. I motsetning til en del innsamlingsaksjoner, har Force for Change også klart å opplyse tydelig hva pengene går til.

Flere forskjellige prosjekter i landene Kina, Uganda, Burundi, Sør-Sudan, Filippinene og Zambia står på planen. Et av prosjektene gjelder utvikling av en mobil-app som skal hjelpe familier med å finne tilbake til hverandre etter katastrofer. Et annet prosjekt går på utvikle solcellebasert undervisningsmateriale. Et tredje prosjekt dreier seg om en mobiltjeneste som halverer tiden det tar for zambiske foreldre å få tilbakemelding fra helsestasjonen på om spedbarna deres er friske eller ikke etter helsekontroller.

 Se mer informasjon om Star Wars: Force of Change på Omaze.com.

Norge nevnes ikke

Oppdatert: En av våre lesere tipset redaksjonen om at det i de juridiske betingelsene for konkurransen ikke står noe om at nordmenn kan delta. Derimot ramser de opp en rekke andre land, og nevner spesifikt at folk fra noen land ikke får lov til å delta.

Deretter står det: «Void in countries on the United States list of embargoed countries. If you are not a resident of these countries, but you still want to enter the promotion or make a contribution, you are responsible for determining whether the laws of your country of residence permit you to participate in this promotion, make a contribution to U.S. Fund for UNICEF, or receive any prize or reward listed»

Vi har vanskelig for å tro at denne konkurransen skulle bryte noen norske lover, og derfor tolker vi det som at norske statsborgere kan delta, men helt sikre er vi dessverre ikke.

Er dette verdens kuleste tastatur?
La Star Wars-karakteren R2-D2 projisere frem tastene »

(Kilder: Omaze.com via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen