Vil du CMYKe deg med dette?

Vil du CMYKe deg med dette?

Vil du CMYKe deg med dette?

Australier lagde smykker av resirkulerte objektiver

Hva sier du til smykker laget av gamle objektiver? Det høres kanskje ikke så stilig ut, men smykkene laget av australieren Craig Arnold ser ikke så aller verst ut. Dette er tilbehør for fotografen som virkelig har alt. Store og tunge fotokameraer og objektiver er kanskje ikke det første som nevnes på moteblogger rundt omkring på nettet, men nå kan Arnolds fotoarmbånd vekke oppsikt.

Arnold har resirkulert gamle objektiver i Australia og laget armbånd ut av dem. Under hans eget re:vision-merke er nå armbåndene lagt ut for salg, og kanskje kan disse armbåndene egne seg godt som gaver?

Armbåndene selges i kategorien unisex, men undertegnede har tro på at de nok vil slå an best hos den feminine garde. Er du mer interessert i fokusringer på objektivet enn på håndleddet, egner armbåndene seg kanskje bedre til å gis bort til en kjæreste eller andre nære for å rettferdiggjøre alle de andre kamerarelaterte innhoggene i lommeboka. Prisene er imidlertid noe stive syns vi, med startpris på rett over 1200 kroner (€161). Det ville nok vært vesentlig billigere å finne objektivene på skrothaugen selv, men det tar sikkert nok av tid å sette i stand armbåndet.

Er du interessert, må du skynde deg. Hvert av armbåndene produseres nemlig kun i ett eksemplar. Armbåndene kan kjøpes fra Oye Moderns hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen