Viktig HP skriverlansering

HP lanserer skrivere basert på en ny teknologi de har brukt hele 1,4 milliarder dollar på å utvikle. "Dette er HPs største og viktigste lansering innen skriverteknologi på mange år," sier Rune Vintervoll, markedssjef for enterprisemarkedet i HP Norges Image and Printing Group. HP lanserer samtidig en ny tjenesteportefølje.

De nye blekkbaserte multifunksjonsskriverne har modellnavnene CM8060 og CM8050 og benytter seg blant annet av HPs Edgeline Technology. HP mener skriverne vil hjelpe enterprise-bedrifter og SMB med å øke produktiviteten og kontrollere brukskostnadene, samt at de skal være intuitive å bruke.

HPs programvare for skriveradministrasjon får en stor oppgradering med HP Web Jetadmin 10.0, som blant annet har blitt oppgradert med bedre støtte for Active Directory Services, økt sikkerhet, integrert bruksrapportering med mulighet for egendefinerte rapporter og koblinger til HP Instant Support. HP Web Jetadmin 10.0 forventes å være klar for nedlasting fra HPs sider fra 30. april. HP Universal Print Driver 4.0 for Windows ble også annonsert, nå med Vista-kompatibilitet, og skal også være klar i slutten av april..

Målet til HP er å ta over en signifikant del av enterprise skrivermarkedet, som ifølge HP ligger på 147 milliarder dollar, blant annet gjennom økning av salgsstyrken og lansering av innovative løsninger. HP mener HP Edgeline Technology vil ha en markedsmulighet på over 30 milliarder dollar innen 2009.

CM8060 og CM8050 er beregnet på kunder som har et stort utskriftsvolum. Skriverne tilbyr de kombinerte fordelene til laser og blekk i én enhet. Den eneste forskjellen mellom de to modellene er at CM8060 skriver ut litt raskere - 60 sort/hvitt-sider per minutt og 50 fargesider per minutt kontra 50 og 40 sider per minutt respektivt.

Egenskaper og teknologier inkluderer:

  • HP Easy Select Control Panel - en 10-tommers trykkfølsom fargeskjerm.
  • HP AutoNav - et automatisk navigasjonsverktøy som på en intuitiv måte skal hjelpe brukere å løse problemer uten å måtte ringe help desk, blant annet via video, steg-for-steg kontrollpanel instruksjoner, og en serie LED guidelys.
  • Prisingen er bruksbasert, med varierende priser for bruk av profesjonell farge, generell kontor farge, og sort/hvitt. I tillegg krever den nye HP Color Accent sort/hvitt pris for sider som bruker lite farge.
  • HP Vivera - nye kontorblekkpatroner og et bindemiddel gir fargeutskrifter som tørker raskt og som skal kunne motstå vann og utsmøring - også ved normal highlighter-bruk.

(Kilde: Pressemelding fra HP)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen