Vifteløs strømforsyning fra Antec


Antec Phantom får uortodoks utforming
(Bilde: The Inquirer)

Med 350 Watt på lager kommer kanskje Antecs Phantom-PSU litt til kort når det kommer til de aller tyngste oppsettene. Siden målgruppen her er de mest lydfølsomme, tenker nok Antec at disse i utgangspunktet ikke benytter de mest effektsultne komponentene.

- Databrukere har fått nok av irriterende PC-lyd i hjemmet og på kontoret, sier Scott Richards, visepresidenten i Antec, og oppsummerer mye av det som har blitt Antecs mantra i det siste. - Folk vil spille spill, nyte underholdning og konsentrere seg om arbeidet sitt - uten å bli kontinuerlig distrahert av hvinende lyder fra en bråkete datamaskin.

Antecs Phantom-PSU sin fremste egenskap er altså stillhet, og den bruker effektive kretser (85%) som reduserer både strømforbruket og varmeutviklingen - i tillegg til at den er pakket inn i et aluminiumskabinett som oppfører seg som en eneste stor kjøleribbe.

Den kommer ellers med SATA-kontakter, egne strømplugger til PCIe-grafikkort og doble 12-volts ATX-kontakter. I tillegg har den sitt eget overspenningsvern.

Selv om man kanskje kan tilgis for å tro at PSU-en blir billigere når den ikke er utstyrt med vifte, kommer Phantom til å koste betraktelig mer enn vanlige strømforsyninger. Ifølge Antecs pressemelding er den tilgjengelig i dag gjennom større kjeder og nettbutikker for den nette summen av 199 dollar - eller nesten to norske tusenlapper etter at staten har tatt sitt.

Det finnes ellers ingen tilgjengelig informasjon om Phantom-PSU-en på Antecs hjemmesider og den har heller ikke dukket opp i norske nettbutikker enda. Klikk på pekeren til prisguiden under for å bli varslet når den gjør det.

(Kilder: Antecs pressemelding, Digital Silence)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen