Vifteløs Radeon X1600 XT

Alternativ tekst mangler
Asus EAX1600XT SILENT/TVD/256M

Asus hviler ikke på laubærne for tiden. Selskapet har nå lansert kortene EAX1600XT SILENT/TVD/256M og EAX1600PRO/TD/256M.

Blant de mer spennende detaljene på disse kortene finner vi et program som kan ta opp video mens man spiller, slik at man i etterkant kan sende filmen til venner og bekjente. Programmet har fått navnet Asus GameReplay og tar opp film i MPEG4-format.

I tillegg finnes funksjonen GameLiveShow, der kan man streame sin egen spilling til nettet. Dermed kan man lære andre hvordan f.eks. et gitt FPS-spill skal spilles.

EAX1600XT SILENT/TVD/256M er den stillegående varianten. Skjermkortet benytter passiv kjøling i form av heatpipes og store kjøleribber på baksiden av skjermkortet. Tanken er at prosessorviften skal skape den luftflyten som er nødvendig for å bli kvitt varmen fra skjermkortet.

Begge kortene er ustyrt med 256 MB minne, XT-versjonen med GDDR3 og Pro-versjonen med DDR2. Kjernefrekvensen er på henholdsvis 590 og 500 MHz. Minnefrekvensen på sin side er på effektive 1,38 GHz og 780 MHz.

Noen priser eller tilgjengelighet er dessverre ikke kjent i skrivende stund.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen