Vifteløs monsterkjøler skal takle Intel-flaggskip

Zalman CNPS FX100-Cube. (Bilde: Zalman)

Vifteløs monsterkjøler skal takle Intel-flaggskip

Zalman CNPS FX100-Cube har et overflateareal på hele 6000 cm2.

Zalman bør være et kjent navn for de av dere som synes vanlige kjøleløsninger er for pyser. Dersom du i tillegg liker fred og ro, vil nok prosessorkjøleren CNPS FX100-Cube være av interesse.

Nå har riktignok ikke Zalman rukket å annonsere kjøleren ennå, men både bilder og spesifikasjoner har lekket ut på nettet. Vi snakker om en 880 grams bamse som skal klare å kjøle prosessorer på opp til 77 watt TDP. Det inkluderer de nyere gromprosessorene Intel Core i7-3570K og Core i7-3770K. Putter du på en 92 mm vifte, går kjøleevnen opp til 150 watt.

Varmen spres med ti heatpipes over en total overflate på over 6000 kvadratcentimeter, som bygger hele 15,75 centimeter i høyden. Du må med andre ord sjekke om du har plass i kabinettet før du eventuelt skaffer deg en slik.

Fått innovasjonspris

Foto: Zalman

Uten noe mer informasjon fra Zalman kan vi ikke si noe om når FX100-Cube vil komme i salg og hvor mye den vil koste. Men den skal helt sikkert vises fram på teknologimessa CES i januar 2013. Zalman CNPS FX100-Cube har nemlig allerede rukket å bli tildelt en av messas innovasjonspriser.

Kilder:
Fanless Tech
Sweclockers

(Bilde: Zalman)
Zalman CNPS FX100-Cube. (Bilde: Zalman)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen