Viewsonic senker responstiden


Viewsonic VX724: Nå med 3 ms responstid

Viewsonic lanserte i våres modellene VX924 og VX724, begge med en oppgitt responstid på 4 ms. Nå senkes responstiden ytterligere, når Viewsonic annonserer at disse skjermene oppgraderes til 3 ms responstid.

Ser man på responstiden fra hvitt til sort, og deretter tilbake til sort, er denne oppgitt til å være 4,8 ms. Utelater man derimot sort og hvitt og ser på grå-til-grå-responstiden, er responstiden i snitt 3 ms. Det ser ut til å være en trend blant produsentene å oppgi responstiden i grå-til-grå, noe som også omtales som "i hele fargespekteret".

Det er derfor smart å ikke se seg blind på et tall som angir responstiden, men forsøke å finne ut hva dette tallet egentlig angir. Det aller beste er uansett å se på skjermen selv i praksis, men dette er ikke alltid mulig før et eventuelt kjøp.

Ifølge Viewsonic er disse VX-modellene svært godt egnet for spillbruk og filmtitting, og skal være fullt på høyde med CRT-skjermer på disse områdene.

De oppgraderte modellene skal være tilgjengelig umiddelbart, gjennom Viewsonics distributørnett.

For flere bilder og spesifikasjoner, se produktenes sider i prisguiden (lenker nedenfor). Vi kommer tilbake med en test av 19-tommeren VX924 om kort tid.

(Kilde: Viewsonic)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen