ViewSonic lanserer to portable LED-projektorer

ViewSonic lanserer to portable LED-projektorer

Lyssterke projektorer for folk på farten.

Tidligere i år kunne vi melde at ViewSonic hadde annonsert en liten og nett håndholdt projektor ved navn PLED-W200, og nå ser det ut til at lanseringen er nærmere – og den lille projektoren har fått med seg en storebror denne gangen.

PLED-W200 får altså følge av PLED-W500 – og disse vil være de hittil ferskeste tilskuddene til ViewSonics nye serie med portable LED-projektorer.

Liten størrelse, mye innhold

De håndholdte projektorene er designet for folk på farten – det vil først og fremst si travle forretningsfolk og selgere. Projektorene skal ha en lampelevetid på imponerende 20 000 timer, og kommer utstyrt med muligheter for 3D-ready-egenskaper.

Videre kan projektorene skimte med USB-porter og SD-kortlesere. Storebror PLED-W500 har i tillegg innebygd minne på 1 GB – noe som vil være nyttig for presentasjoner uten bruk av en datamaskin.

Begge projektorene støtter WXGA-oppløsning, noe som skal gjøre dem ideelle for visning av innhold i 720p. PLED-W500 har også HDMI-tilkobling for Blu-ray-avspillere, nettbrett, smarttelefoner og spillkonsoller.

Lysstyrken er på 250 ANSI lumen for PLED-W200 og 500 ANSI lumen for PLED-W500.

Pris og tilgjengelighet

De to projektorene vil bli tilgjengelig i Nord- og Latin-Amerika fra midten av oktober, mens det ennå er ukjent når de blir lansert i Europa.

PLED-W200 vil få en veiledende pris på 499 dollar, mens PLED-W500 går for 699 dollar. I norske kroner tilsvarer dette rundt 2900 og 4000 kroner, men prisene vil bli noe høyere her til lands.

(Kilde: ViewSonic)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen