Vidvinklet Samsungkamera

Først ut i årets lanseringsballett er Samsung, som i dag har sluppet kameraet med det velklingende navnet HZ10W. Skjønt, sluppet og sluppet. Vi har nemlig måttet jakte på informasjon om kameraet, og Samsungs markedsføringsrepresentant i Norge har heller ikke mottatt noe som helst informasjon om det. Det er i følge dem ikke engang sikkert at kameraet i det hele tatt vil bli tilgjengelig i Norge.

Det som imidlertid er sikkert er at det ville vært synd om det ikke blir det, for kameraet virker ganske interessant. Samsung har klart å ikke gå fullstendig overbord på megapikslene og HZ10W har dermed ikke fått mer enn 10,2 megapikslers oppløsning. I tillegg stiller det med 10x optisk zoom med en største vidvinkel som tilsvarer 24mm. Som om ikke det var nok, så har det ansiktsdetektering, ekte bildestabilisering og en skjerm på 6,9 cm (2,7"). Videoopptak er også på plass, i hele 720p-oppløsning i 30 bilder per sekund.

I følge Tony Sorice (salgs- og markedsvisepresident ved Samsung Electronics Americas fotoavdeling) er "The mega-zoom HZ10W is one of the most feature-rich digital cameras in Samsung’s wide ranging family of digital imaging products", noe som jo høres bra ut, men som er vanskelig for oss å uttale seg om sikkert, da vi mangler en god del informasjon om kameraet.

Samsung HZ10W skal være tilgjengelig i USA i januar, til en veiledende pris av $300.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen