Videotelefoni med Nintendo

Produsenten Digital Act CO har utviklet et produkt som kan kobles sammen med Nintendos Gameboy Advance med navnet Campho, som er et sett bestående av øreplugg, mikrofon og kamera. Settet er utformet for å kunne kobles sammen med den populære bærbare spillmodulen, og kombinasjonen av disse to produktene utgjør en fullverdig videotelefon som kan brukes via uttaket til hustelefonen.

Det skal visstnok være svært enkelt å koble Campho til spillekonsollen, produktet er nemlig utformet som en vanlig Gameboy Advance spillkassett, og settes dermed inn i enheten på samme måte som spillene.

Når man så kobler modulen videre til telefonuttaket vil man på den høyoppløselige skjermen kunne se direkteoverført video av den man snakker med, akkurat som man kan med en 3G-telefon - forutsatt at mottakeren også er innehaver av Nintendos spillmodul og tilbehøret fra Digital Act CO. I tillegg til å se personen man snakker med vil det også bli vist et mindre bilde av brukeren selv i hjørnet av skjermen. Man kan altså fint sjekke sveisen mens man snakker med sin utkårede.

Campho-settet, som blir sluppet på markedet i Japan i desember, har en prisantydning på $110, noe som tilsvarer rundt 800 kr. Det ryktes også at det jobbes med å utvikle en bredbånd-basert versjon av enheten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen