Videoslipp fra Sondre Lerche

I dag har videoen til Sondre Lerches nye singel "Say It All" premiere, som en liten smakebit på Lerches nye album "Phantom Punch" som kommer i januar.

Alternativ tekst mangler
Sondre Lerche har på seg mange hatter... og briller.

Se musikkvideoen her.

YouTube-helt

I videoen opptrer blant annet den meksikanske YouTube-"stjernen" Tony Soberon.

Hva var ideen bak videoen?

- Jeg hadde lyst å lage en video som var utradisjonell, og som ikke handlet om en estetisk fremstilling av meg, en musikkvideo som ikke nødvendigvis kostet så mye men som hadde en enkel ide. Jeg kom i kontakt med Renate som har regi på videoen, og hun foreslo å bruke Tony. Hun hadde sett ham flere ganger på YouTube, hvor han mimer til sanger og filmer seg selv. Låten ble så sendt over til ham, og resultatet ble sprøtt, som dere ser, forteller bergenseren.

Konkurranse

Albumet som kommer i januar er Lerches fjerde album, og den unge vokalisten hadde et ønske om å skille seg ut av mengden med "Say It All"-videoen.

- Nå lages det veldig masse videoer, og det er også mange veldig kompetente norske videoer. Uansett konkurrerer vi med utenlandske videoer som har 20 ganger så stort budsjett. Det er ikke nødvendig å konkurrere om å se mest dyr og glossy ut, det er ikke der vi har vår styrke. Det finnes eksempler på videoer i dag som er basert på enkle og geniale ideer, som for eksempel videoene til bandet OK Go. Disse koster kanskje bare 50 dollar å lage, men kan være hundre ganger mer effektive. Glossy videoer går det 100 av på dusinet, konstaterer Lerche.

Sondre Lerche har også brukt utradisjonelle videoer tidligere. Da det skulle lages musikkvideo til låten "Phantom Punch" ble det utlyst en konkurranse på P3, der vinneren fikk være med på utformingen av videoen. Den heldige vinneren ble Kristoffer Borgli Thomsen, med "Sondre in control". Denne videoen, og andre, kan du se på Lerches nettside. Konkurransen ble så vellykket at det nå også er lyst ut en tilsvarende konkurranse i USA om video-idé til samme låt. Der kåres vinneren om to uker.

Se musikkvideoen her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen