Videoredigering for nybegynnere

Vi har tidligere fortalt om videoredigeringsprogrammet MAGIX Movie Edit Pro, og nå er det klart at versjon 14 skal være tilgjengelig onsdag 30. april, både i klassisk- og en PLUS-versjon.

Begge programversjonene har ifølge utvikleren tilbakevirkende, tidskodebasert scenegjenkjenning, bedre oversikt over brukergrensesnittet gjennom tilgang til alle redigeringsfunksjoner via mediebiblioteket, satsvis behandling av flere filmer og EasyBurn-modus.

Videre kan høyoppløselig filmmateriale brennes på mini HD-DVD eller Blu-ray. Det skal også ifølge utvikleren være enkelt å opp opprette en "web DVD" av filmprosjekter, som kan eksporteres (med animerte menyer) til brukernes gratis MAGIX Online Album.

MAGIX Movie Edit Pro 14

Har ifølge utvikleren fått et nytt og mer brukervennlig grensesnitt. En rekke funksjoner har blitt designet på nytt. Funksjoner som optimalisering, dekorasjon, panorering og uttoning har blitt flyttet til mediebiblioteket, noe som ifølge utvikleren skal være en fordel for nybegynnere.

MAGIX Movie Edit Pro 14 PLUS

PLUS-versjonen har de samme funksjonen som den klassiske versjonen har, men i tillegg kommer en mulighet til å eksportere høyoppløselig video som kan styres med en meny på samme måte som en DVD. PLUS-versjonen har også flere funksjonjer for presentasjon i forhold til den klassiske versjonen.

I tillegg har den animasjonsprogrammet Reallusion iClone 2SE som kan brukes til å opprette animasjonsfilmer med brukerens egne figurer og omgivelser.

Veiledende pris blir 699 kroner for MAGIX Movie Edit Pro 14, og 999 kroner for MAGIX Movie Edit Pro 14 PLUS, men blir altså først tilgjengelig fra onsdag 30. april.

Du finner detaljene på magix.com.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen