VIDEO: Vi pakker ut Samsung Galaxy Tab

Samsungs mye omtalte nettbrett, Galaxy Tab, er omsider i salg. Vi har tidligere både omtalt og sniktittet på produktet. Det gir likevel en helt egen følelse når vi omsider står med vårt ”eget” testeksemplar i hendene, et nettbrett som vi kan herje med så mye vi vil.

Og å herje med Galaxy Tab kommer vi garantert til å gjøre, for interessen rundt dette nettbrettet har vært enorm. Det finnes alternative løsninger på markedet, som Huawei S7, men det er først med Galaxy Tab at det har vært snakk om en verdig utfordrer til Apples iPad.

iPad er fremdeles en måneds tid unna de norske butikkhyllene, skjønt du kan allerede kjøpe den fra forhandlere som driver med såkalt sideimport. Mange har også sørget for å skaffe seg iPad fra utenlandske kilder.

Den store interessen for slike nettbrett viser at dette er en produktgruppe der det vil bli kamp om kundene. Nå har Samsung skaffet seg et lite forsprang ved å være først ute med et fullverdig nettbrett i ordinære salgskanaler. Nettbrettet er tatt inn i flere kampanjer, og du vil finne en rekke tilbud på Galaxy Tab knyttet opp mot ulike abonnementsløsninger.

Her kan du sjekke prisen på Galaxy Tab i vårt prissøk.

Her kan dere bli med når vi pakker opp Galaxy Tab: Vi kommer tilbake med en full tast av Galaxy Tab, men her har du en sniktitt du kan kose deg med mens du venter:

Sniktitt på Samsung Galaxy Tab.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen