Wifi 705 lar deg surfe og se på film. (Bilde: Archos)

Video og Wi-Fi i ett

Archos sin serie av mediespillere får nå et nytt medlem her i landet. Wifi 705 er den nyeste modellen i Archos' femte generasjon av mediespillere, og er nå på vei ut i butikkene.

Selv om Archos ønsker å presentere spilleren som en nyhet er så ikke tilfelle. Spilleren ble først presentert allerede i fjor sommer og skulle opprinnelig komme i september samme år. Men av uvisse grunner er spilleren nå blitt utsatt, og 705 har altså ikke dukket opp før nå.

Nyheten er Wi-Fi

Av forskjeller fra andre Archos-modeller kan det nevnes at Wifi 705 har nettopp Wi-Fi. Ved å koble deg til trådløse internettsoner, om det er hjemme i stuen eller på kafé, kan du bruke mediaspilleren til å surfe på nett med. Trykkfølsom skjerm sikrer at du kan skrive inn nettadresser, og Flash-støtte gjør at du kan se videomateriale fra sider som Youtube.

Skjermen i seg selv en nyhet. Med en størrelse på 7 tommer og en oppløsning på 800 x 480 punkter er denne den største blant Archos' spillere til nå, og egner seg langt bedre for video og annet visuelt innhold enn en vanlig mp3-spiller.

Dersom skjermen skulle komme til kort kan du også koble spilleren til TV-en og bruke Wifi 705 som videospiller. Med en dokkingstasjon kalt DVR Station kan du også ta opp TV-programmer, men denne må kjøpes utenom som ekstrautstyr.

Utover dette er det fullt mulig å bruke Wi-Fi-støtten til å hente media fra for eksempel din egen PC og så spille det av direkte på Wifi 705. Batteritiden er beregnet til å være maksimalt 5 timer dersom du spiller av film eller 18 timer dersom du kun spiller av musikk.

80 og 120 GB

Wifi 705 kommer i to utgaver, en med 80 GB lagringskapasitet og en med 120 GB. Prisen er satt til henholdsvis 3150 kr og 3690 kr.

(Kilder: Archos)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen