VIDEO: Ny og bedre Wave fra Samsung

Det ville være naturlig å tro at Samsung Wave II er selskapets andre modell i Wave serien, men slik er det ikke. Det er faktisk snakk om den sjette modellen som kommer på markedet med Samsungs eget operativsystem Bada, som ble introdusert for snaut ett år siden.

Men modellene som er kommet siden introduksjonen av toppmodellen Wave S8500 har vært for bølgedaler å regne. I så måte er Samsung Wave II selskapets andre bølgetopp i denne serien.

Vokser
I grove trekk dreier det seg om en mobiltelefon som er nesten identisk med den originale Samsung Wave. Så vidt vi kan se er det bare størrelse og skjermtype som er endret siden den første modellen kom i salg. Brukergrensesnitt, funksjoner, kamera, minne, prosessor, radiodel, GPS, TV-utgang, Wi-Fi og Bluetooth 3.0 – alt er ved det gamle.

Selv designen er den samme, om vi ser bort fra at Wave II er litt større, og at det også gir plass for en litt større kvitteringstast under skjermen.

Super Clear LCD
Men endringene som tross alt finnes er på ingen måte uvesentlige. En økning i skjermstørrelse fra 3,3 til 3,7 tommer høres kanskje ikke så mye ut, men i praksis oppleves forskjellen som betydelig. Men det er ikke en Super AMOLED-skjerm på Wave II, slik originalen hadde. Problemer med produksjonskapasitet på AMOLED var årsaken til at den originale Wave bare ble produsert i en kort periode. Wave II har fått en skjerm som kalles Super Clear LCD. I dagslys skal det godt gjøres å se forskjellen. I mørket vil du kunne se at det lekker noe lys også fra det som skal være sort i skjermbildet.

Her kan du følge oss når vi pakker opp Wave II og sjekker hva vi finner i salgspakken:


Tror du Bada har livets rett? Diskuter det gjerne i vårt forum.

Sjekk beste pris på Samsung Wave II i vårt prissøk

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen