VIDEO: Her er Samsungs iPad-killer

Det har lenge vært kjent at Samsung jobber med en konkurrent til Apples iPad, og i dag fikk vi se en kort videosnutt av Galaxy Tab.

Samsung har satset på å lage et litt mindre brett, med en 7-tommers skjerm i stedet for den 10 tommer store skjermen til iPad. Det er også kun halvparten så tungt, med sine 350 gram, og det vil være mulig å ringe med det.

Av videoen kan vi se at nettbrettet kjører operativsystemet Android 2.2. Dette er den nyeste utgaven, som skal være raskere og blant annet får full støtte for Flash og Exchange. Brettet vil også få den nye skriveteknologien Swype, som gjør det mulig å skrive tekst mye raskere enn på et vanlig tastatur.

Les også: Dette er nytt i Android 2.2

Stort mer røper Samsung ikke, men av den korte videsnutten ser vi at designen er noe endret siden de første bildene av nykommeren lekket på nettet i juni. Da var baksiden i plast, nå er den i aluminium. Ellers vil nettbrettet ha innebygget GPS og mulighet for videosamtaler.

Samsung forteller at nettbrettet vil bli offentliggjort på IFA-messen i Berlin 2. september.

Samsungs video kommer i kjølvannet av rykter om en ny iPad, som er ventet å bli lansert rundt årsskiftet. Dermed ser det ut til å være duket for et skikkelig oppgjør mellom de to elektronikkgigantene.


Her er Samsungs offisielle video av Galaxy Pad.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen