(Bilde: Android Central)

Video viser ny Nexus 7

Og onsdag holder Google pressekonferanse.

Google vil holde en pressekonferanse neste uke, der blant annet Sundar Pichai skal holde et innlegg. Pichai er ansvarlig for Google og Chrome, og det er ventet at en ny Nexus 7 vil stå i sentrum for presentasjonen. Android Central la sågar ut en video av brettet, men denne er nå gjort privat, slik at vi ikke lenger kan spille den av. Hva som har fått Android Central til å stenge tilgangen til videoen kan vi bare spekulere i.

Kommer i to minnestørrelser

Flere nettsteder melder at det nye nettbrettet er på vei, en opplysning som har sitt utspring i en glipp fra Office Max. Office Max har nemlig bokført det nye brettet som en del av sin lagerbeholdning. Ifølge meldingene vil nye Nexus 7 ha firekjerneprosessor. Den kommer i to utgaver, med henholdsvis 16 og 32 GB minne.

Dersom opplysningene stemmer vil prisen i USA ligge på 229 dollar (1374 kroner) for 16 GB-modellen, mens modellen med 32 GB skal koste 269 dollar (1614 kroner). Hva prisen blir med norske avgifter er litt uklart, men det dreier seg uansett om et relativt rimelig Android-brett.

ASUS skal produsere brettet

Det er nok en gang Asus som skal lage brettet for Google, og brettet skal ha 7 tommer skjerm, 1,2 megapiksler frontkamera og 5 megapiksler kamera på baksiden. Hvilke spesifikasjoner brettet ellers måtte ha vil Google antakelig fortelle oss førstkommende onsdag.

Les også vår test av Samsung Galaxy Note 8

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen