Video: Dette bør du vite om Googles selvbyggertelefon

I kveld er det duket for utviklerkonferanse.

I kveld skal Google holde en større utviklerkonferanse som strekker seg over en hel dag, der de skal dele flere detaljer rundt selskapets selvbyggertelefon «Project Ara». Fra klokken fire norsk tid vil det holdes foredrag som i utgangspunktet er myntet på utviklere, men det er ventet at mye ny og spennende informasjon vil dukke opp.

Senest i desember ble vi kjent med den nyeste prototypen, som blant annet har langt bedre rom for komponenter – i tillegg til at telefonen blant annet skal støte Nvidias råsterke K1-prosessor.

Før konferansen har vi satt sammen over ti viktige punkter du bør kunne om denne telefonen. Ikke bare er den teknologisk veldig spennende, men den har også potensiale til å få stor betydning for mobilmarkedet. Se de ti tingene i videoen her:

Hva synes du om denne typen filmer? Vi er veldig interessert i å høre dine tilbakemeldinger før vi lager flere. Skal de være like generelle? Skal vi være mer analytiske? Skal de være mer tekniske? Burde vi har flere eksempler? Del dine meninger, så skal vi følge opp!

Kommentarer (18)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen