(Bilde: Skjermdump/YouTube)

Vibrerende hansker lærer deg touch-metoden

Hjelpemiddel for tastatur-forvirrede brukere.

De fleste kan skrive på et tastatur, men langt fra alle er stødige nok til å kunne skrive på ergonomisk riktig måte samtidig som de ser på skjermen. Den velkjente touch-metoden er en av de mest populære skrivemåtene i dag, hovedsakelig fordi den er lett å lære seg.

Men det krever en del trening før man mestrer metoden, og mange mister tålmodigheten underveis i treningen. Men dersom prototypen du nå skal se en gang blir realitet, kan det bli langt enklere å lære seg skrivemetoden i fremtiden.

IEEE Spectrum-utvikleren David Schneider har nemlig laget et par enkle hansker som gir deg vibrerende signaler i den fingeren du skal bruke for å skrive en bokstav.

Sammen med en enkel programvare dukker tilfeldige ord opp på skjermen, og man skal skrive hver bokstav med riktig finger.

 

Hanskene ble forholdsvis enkelt satt sammen, blant annet av et par transistorer og noen billige vibrerende motorer som han kjøpte på eBay. I utgangspunktet lagde han de for å lære sin 11 år gamle sønn å skrive mer effektivt, men det bør jo være en god forretningsidé å ta videre?

Kanskje bruker han touch-metoden når han skriver ...
... men han skriver Game of Thrones-bøkene på en DOS-maskin »

(Kilde: via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen