Viasat og LG samarbeider

LG har nå inngått det de kaller et strategisk samarbeid med Viasat om å tilby seere den internettbaserte tjenesten Ondemand, hvor brukerne blant annet har umiddelbar tilgang til et stort arkiv av filmer og TV-serier som allerede er vist på TV, samt direktesendte sportssendinger og annet.

Viasat Ondemand har tidligere vært tilgjengelig enten via PC eller ved hjelp av Viasats egne digitale mottaker, og nå ønsker man altså å nå ut til flere potensielle kunder ved å bygge tjenesten inn i LG-modeller med nettverksstøtte.

Dette innebærer rent konkret at Viasat Ondemand får en egen startside i LGs egne nettgrensesnitt Netcast som gir tilgang til alt innholdet etter at man har opprettet en brukerkonto og sørget for at TV-en har bredbåndstilknytning.

De som allerede har en LG-TV med nett-tilgang trenger kun å foreta en oppdatering av programvaren for å få tilgang til tjenesten.

LG utvider altså med dette sitt eget nettbaserte Smart-TV-tilbud, som fra før av inkluderer tjenester som Youtube, Picasa og Accuweather.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen