Viasat med ny HD-mottaker
Teknofil

Viasat med ny HD-mottaker

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Stadig flere blir vant med å ha fullt TV-tilbud også når de er på ferie. Porselenstoalett er ofte mindre viktig enn en flatskjerm med full-HD. Nå vil Viasat la deg ta med alle HD-kanalene på tur.

Se TV via solcellepanelet
I samarbeid med produsenten Pace lanserer de nå en egen HD-mottaker som går på 12 volt. Dette betyr at du faktisk kan bruke et solcellepanel for å gi strøm til mottakeren om du skulle ønske det. Mottakeren kan selvfølgelig også benyttes med et normalt strømuttak. Den nye mottakeren, DS830NV, vil ikke komme med PVR, men har ethernetinngang slik at du enkelt kan koble deg opp mot tjenesten TV1000 Play og laste ned innhold om du ønsker det. Mottakeren ble lansert i Storbritannia i dag og vil komme til Norge i løpet av sommeren.

- Vi satser på å ha den nye HD-mottakeren klar for det norske markedet i løpet av sommeren. Vi vet at nordmenn er opptatt av HD og at de etterspør stabile og driftsikre HD-mottakere. Pace har vist seg å være en svært god samarbeidspartner med tanke på HD-PVR-mottakeren Viasat kom med for et år siden, og vi er nå er svært glade for å lansere enda et kvalitetsprodukt sammen med Pace, sier pressesjef Øystein Hygen Christensen til Teknofil.


Prisen på den nye mottakeren er derimot ikke klar, men vil bli annonsert ved lansering.

Utvider HD-familien
Om du ønsker å ha en slik mottaker for ekstra bruk på hytta må du derimot være oppmerksom på at du ikke kan benytte det samme mottakerkortet du har i hjemmet. Hos Viasat må du heller kjøpe et såkalt tvillingabonnement opplyser Christensen. Med et tvillingabonnement får du et ekstra dekoderkort for 89 kroner i måneden som gir deg tilgang på de samme kanalene som du har i hjemmet. Men denne mottakeren kan også fint fungere i dagligstuen.

- Vi er meget glade over å kunne utvide vår HD-familie på denne måten og gi våre kunder større valgmuligheter, forteller Christensen.

De nye boksene har ekstern strømforsyning som medfører en noe mindre størrelse på selve boksen. Foruten dette er funksjonene tilnærmet lik de HD-boksene Viasat har for markedet i dag.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen