Viasat får TV 2 HD

Med digitale TV-signaler har vi fått nye muligheter til å blant annet leie filmer direkte fra godstolen, men også gi flatskjermen mulighet til å gi deg knivskarpe bilder i høyoppløst format. RiksTV var første selskap som en avtale på plass om å sende TV 2 sine nye høyoppløste sendinger, men nå får de kamp om beinet. Fra 11. januar 2010 vil Viasat også tilby deg kanalens sendinger i HD.

- TV 2s HD-sendinger blir nå tilgjengelig for et enda større publikum. Hittil har HD-sendingene kun vært tilgjengelig for kunder av RiksTV. Nå vil også Viasats kunder kunne motta TV 2-sendinger i HD-kvalitet. Siden lansering i sommer har vi økt antallet sendinger i HD-kvalitet. Dette vil fortsette også i tiden fremover. Vi er derfor glade for Viasats offensive satsing, sier administrerende direktør Alf Hildrum i TV 2.Tror 2010 blir HD-år
Siden i sommer har TV 2 sendt programmer og serier i den høyoppløste kvaliteten, og som RiksTV-kunde kunne du se den første sendingen Allsang på grensen i slutten av juni. Nå vil du som Viasat kunde også kunne se sendinger fra TV 2 i HD til nesteår, og selskapet tror at 2010 blir et gjennombrudd for HD-teknologien.

- TV 2 HD blir et viktig tilskudd til Viasats allerede sterke satsing på HD. Vi spår at 2010 blir HD-teknologiens virkelige gjennombrudd på norske TV-skjermer. Med OL i HD på NRK, fotball-VM og UEFA Champions League i HD på Viasat og fotball-VM og Tour de France i HD på TV 2, kan Viasat-kundene i 2010 boltre seg i markedets beste sportstilbud i HD, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.Trenger HD-dekoder
Som nevnt vil Viasat tilby TV 2 HD fra og med den 11. januar 2010, og kanalen vil bli å finne i blant annet folkepakken. Det eneste du trenger er en dekoder fra Viasat som kan håndtere HD. Du vil heller ikke trenge å foreta en oppgradering av dekoderen.

- TV 2 HD vil være tilgjengelig for de som allerede har TV 2 i dag, og har en dekoder som er HD-kompatibel. Har du en slik dekoder vil du få TV 2 med høyoppløst kvalitet når disse sendingene sendes, forteller Øystein Hygen Christensen i Viasat til Teknofil.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen