Viafon er ikke seriøse

Viafon solgte i høst kundemassen sin til Telenetto, men hevder i etterkant at Telenetto har brutt betingelsene for denne avtalen. Viafon mener derfor kundene tilhører dem, og har sendt ut regninger. Men i følge Post- og Teletilsynet (PT) er det Telenetto som faktisk leverer tjenesten.

Vil rydde opp
Dermed skal du forholde deg til Telenetto, opplyser PT. Og forskudd betalt til Viafon for perioden etter 1. desember trekker du fra på regningen fra Telenetto. Telenetto skal i følge PT sørge for at dette skjer, men du oppfordres like vel til å be om spesifisert faktura så du selv kan kontrollere at du får beløpet trukket fra.

Du er imidlertid ikke bundet til å beholde Telenetto som operatør. Som kunde står du fritt til å velge den operatøren du vil. Hvordan du rent praktisk bytter operatør kan du lese om på post og teletilsynets nettsider telepriser.no.

Utestengt
Viafon har lenge ligget som en av de aller billigste tilbyderne av mobiltelefoni, men er nå utestengt fra Telepriser.no på grunn av mangelfull kundeservice.

Regningen fra Viafon for perioden etter 1. desember kan du rulle om en papphylse og henge ved siden av toalettet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen