Vi tviholder på PDA-ene våre

Sma
PDA-en er mer populær enn smarttelefonen, viser en ny undersøkelse.

Det produseres flere og flere smarttelefoner, og færre PDA-er. Likevel er det flere som bruker PDA-er enn smarttelefoner, avslører en ny undersøkelse.

Undersøkelsen er gjennomført av Newsland for Personal Mobile Media Service, og 70 000 smarttelefonbrukere fra USA, Europa og Russland deltok.

I snitt svarte 70 prosent av de spurte i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia og Spania at de kun brukte en PDA, eller brukte PDA-en mer enn smarttelefonen. Samtidig har kun 26 prosent av de spurte svart at de kun har, eller bruker smarttelefon mest.

I Russland er denne forskjellen merkbart mindre, siden nesten halvparten av de spurte oppgav at de brukte en smarttelefon mest, mens den andre halvparten svarte at de brukte en PDA mest.

Resultatet viser at det i USA, Storbritannia og Frankrike nesten er like mange kvinner som menn som bruker PDA-er og smarttelefoner. I Russland er kvinneandelen derimot kun fem prosent.

I Italia og Russland er den vanlige smarttelefon- og PDA-bruker yngre enn i de andre landene, og majoriteten av brukerne er mellom 20 og 29 år gamle. Ellers er brukerne mellom 30 og 39 år gamle.

Om du eier en PDA eller smarttelefon er det i følge undersøkelsen en god sjanse for at du har en god utdannelse, tjener godt og jobber i en lederstilling. Undersøkelsen viser også at 38 prosent av de spurte bruker telefonen og PDA-en til bilder, video og nyheter.

Du kan laste ned hele undersøkelsen fra Newsland.net (PDF).

(Kilde: mobiletechnews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen