Vi trenger hjelp!

Det er ikke bare the Beatles som trenger hjelp.
Det er ikke bare the Beatles som trenger hjelp.

Kulturo tar sikte på å bli Norges beste forbrukerjournalistiske nettsted innenfor musikk- og film-segmentet. Vi vil være en veiledning for våre brukere i jungelen av filmer og plater, og fortelle dem hvilke utgivelser som er verdt å vie oppmerksomhet og hvilke som fortjener å bli oversett.

Humor og skriveferdigheter

Vi er på jakt etter talentfulle skribenter med svært gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et stort engasjement og omfattende kunnskaper om musikk eller film. Vedkommende blir en del av vår redaksjon og skal i første rekke bidra med anmeldelser av filmer eller plater, men kan gjerne også bidra med andre typer tekster som for eksempel intervjuer, reportasjer eller blogger.

Vi søker også spesielt etter skribenter som vil være med og bidra med nyhetsartikler på fast basis.

Søkeren bør være allsidig og kunne anmelde filmer eller plater innen mange forskjellige sjangere. Samtidig søker vi også etter folk med spesielt gode kunnskaper om enkelte sjangre, særlig når det gjelder musikk. Det er også viktig at søkeren har regelmessig tilgang til e-post, er mottagelig for konstruktiv kritikk og kan forholde seg til tidsfrister og kvalitetskrav.

Kulturo kan tilby søkere et spennende, ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og ved å engasjere seg kan søkeren få være med å forme Kulturo i en spennende fase. Samtidig kan en stilling i Kulturo være viktig erfaring og trening for arbeidslivet. Vi legger vekt på konstruktiv kritikk, og er opptatt av å utvikle og oppfordre våre medarbeidere til å bli enda bedre skribenter. Våre medarbeidere får også beholde plater og filmer etter at anmeldelsen er levert til redaksjonen, og får en liten økonomisk kompensasjon for arbeidet.

Send inn arbeidsprøver

Om det virker interessant å bidra til å gjøre Kulturo til et enda bedre nettsted, så skriv to prøveanmeldelser. Vil du skrive om film, send oss en anmeldelse av din yndlingsfilm samt en anmeldelse av en av de dårligste filmene du har sett. Vil du skrive om musikk gjør du det samme, bare med yndlingsplate og dårligste plate du vet om. Anmeldelsen skal bygges opp på samme måte som våre andre anmeldelser, men gjerne med en egen personlig snert. Skriv også et avsnitt eller to om hvorfor du passer som journalist hos oss og hvilke medier og sjangere du vil skrive om.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen