Vi trenger flere skribenter

Det er ikke bare the Beatles som trenger hjelp.
Det er ikke bare the Beatles som trenger hjelp.

Kulturo tar sikte på å bli Norges beste forbrukerjournalistiske nettsted innenfor musikk- og film-segmentet. Vi vil være en veiledning for våre brukere i jungelen av filmer og plater, og fortelle dem hvilke utgivelser som er verdt å vie oppmerksomhet og hvilke som fortjener å bli oversett.

Vi trenger for tiden følgende:

  • Nyhetsskribenter
  • Plateanmeldere
  • Kinoanmeldere

Nyhetsskribent

Våre nyhetsskribenter jobber i en form for turnus, hvor man får tildelt en dag hver hvor man har ansvaret for å skrive tre-fire nyhetssaker for kulturo, primært såkalte "saksesaker". Ellers er det en klar fordel om nyhetsskribentene også har mulighet for å skrive forskjellige typer anmeldelser eller andre tekster også, men ikke ett krav.

Plateanmelder

Vi har behov for å forsterke staben vår med ett par plateanmeldere. Den vi leter etter er kunnskapsrik, har et godt ordforråd for å beskrive musikk, i tillegg til at han må ha en bred musikksmak, men gjerne med et spesialfelt. Å være musikkanmelder innebærer også å anmelde plater man trolig ikke kommer til å like, men til gjengjeld er det ekstremt givende å få oppdage nye, spennende band.

Kinoanmelder

Vi søker også etter en kinoanmelder. Søkere til denne jobben må være kunnskapsrike og ha peiling på film. I tillegg er det viktig at vedkommende bor i en større by og har ledig tid på formiddagene, for å kunne gå på kinoenes pressevisninger.

Generelt om alle jobbene

Våre skribenter skal ha gode skriveferdigheter, en god sans for humor, og et stort engasjement og omfattende kunnskaper om musikk eller film. Vedkommende som blir ansatt blir en del av vår redaksjon og oppfordres til å bidra med andre typer tekster enn sitt hovedfelt.

Søkeren bør være allsidig og kunne anmelde filmer eller plater innen mange forskjellige sjangere. Samtidig søker vi også etter folk med spesielt gode kunnskaper om enkelte sjangre. Det er også viktig at søkeren har regelmessig tilgang til e-post, er mottagelig for konstruktiv kritikk og kan forholde seg til tidsfrister og kvalitetskrav.

Kulturo kan tilby søkere et spennende, ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og ved å engasjere seg kan søkeren få være med å forme Kulturo i en spennende fase. Samtidig kan en stilling i Kulturo være viktig erfaring og trening for arbeidslivet. Vi legger vekt på konstruktiv kritikk, og er opptatt av å utvikle og oppfordre våre medarbeidere til å bli enda bedre skribenter. Våre medarbeidere får også beholde plater og filmer etter at anmeldelsen er levert til redaksjonen, og får en liten økonomisk kompensasjon for arbeidet.

Send inn arbeidsprøver

Om det virker interessant å bidra til å gjøre Kulturo til et enda bedre nettsted, så skriv to prøveanmeldelser. Vil du skrive om film, send oss en anmeldelse av din yndlingsfilm samt en anmeldelse av en av de dårligste filmene du har sett. Vil du skrive om musikk gjør du det samme, bare med yndlingsplate og dårligste plate du vet om. Anmeldelsen skal bygges opp på samme måte som våre andre anmeldelser, men gjerne med en egen personlig snert. Skriv også et avsnitt eller to om hvorfor du passer som journalist hos oss og hvilke medier og sjangere du vil skrive om. Legg også gjerne ved en CV. Husk også å oppgi kontaktinformasjon som telefon og adresse før du sender e-posten avgårde til henrik@kulturo.no.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen