Vi tester MSIs 3D-maskin

Hardware/Hannover: MSI stiller også med en stor stand på Cebit, og kan by på litt av det meste. Vi fikk en rundtur med Thomas Zaatman, Channel Marketing Officer i MSI. Blant de tingene som fanget vår interesse var de nye 3D-maskinene, dette er alt-i-ett-løsninger med alt av maskinvare og skjerm samlet i samme enhet.

Det spesielle med disse maskinene er bruken av 3D. For at brukeren skal få 3D-opplevelsen kreves dog et par med spesielle briller, uten dette fremstår bildet som svært uklart.

Her trenger man spesialbriller
Her trenger man spesialbriller

Thomas har egentlig ikke så stor tro på dette produktet, i alle fall ikke som noe som kommer til å ta helt av. Enn så lenge er det et nisjeprodukt som de ikke forventer noe stort salg av. Et av de store ankepunktene er at det er mange som reagerer negativt på 3D, de føler seg ukomfortable, blir kvalme og får vondt i hodet. Thomas mente dette gjaldt rundt 40 prosent av oss. For egen del gikk det svært bra, selv om vi kanskje ble mer imponert over 3D-filmen Avatar som herjet på kinoene der hjemme noe tidligere i år. Så moro, men forvirrende er nok kanskje en grei konklusjon på spilling i 3D enn så lenge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen