Vi tar temperaturen på Voksenlan

Det ønskes velkommen
Det ønskes velkommen

Voksenlan 9 er godt i gang. De fleste som har meldt seg på har allerede innfunnet seg, men det er også ventet at en del kommer i morgen. Den mannlige overvekten er til å ta og føle på, bare en kvinne har funnet veien hit.

Voksenlan arrangeres av en gjeng på seks entusiaster, og har så langt blitt arrangert to ganger i året. I motsetning til andre datafester bytter man åsted fra gang til gang, fellesnevneren er likevel det sentrale østlandet. Denne gangen arrangeres altså Voksenlan i Tofte, nærmere bestemt i Tofte ILs klubbhus.

Stemningen er meget god og flesteparten av de som er her har vært med flere ganger. Som arrangørene selv sier, en kombinasjon av nærhet, alkohol (selvfølgelig frivillig) og konefri kan rett og slett ikke feile.

Middag med mye grønt
Middag med mye grønt

En annen ting er maten. På Voksenlan betaler man en litt høyere deltakeravgift, til gjengjeld er alt av mat inkludert. Vi snakker ikke om kjedelig ferdigmat eller pølse med lompe, her er det full servering. Siden det er en nedre aldersgrense er det heller ingen som stopper deg om du har med alkoholholdige drikkevarer, snarere tvert i mot, her er det absolutt flertallet som nyter ymse medbrakte varer.

Sove og avslappingsområde
Sove og avslappingsområde

Denne gangen er ikke nettilgangen av de verste. Fra arrangørenes side legges det vekt på at dette er et lan, og nettlinjene ut er ikke prioritert. Likevel snakker vi om 26 Mbit/s ned og 2 Mbit/s opp. En hel rekke spillservere er satt opp lokalt slik at de som er her skal spille mest mulig med hverandre.

Første kvelden og natten gikk med til en turnering i CS:S. Nivået på spillerne var særdeles variert, men man hadde forsøkt så godt man kunne å vekte lagene slik at alle likevel hadde det riktig så moro.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen