Vi søker nyhetsskribenter

Grunntanken bak både Hardware.no og Audiovisuelt.no er enkel: Vi ønsker kort og godt å hjelpe deg med å finne ut hva slags data- og lydutstyr du skal kjøpe, til hvilken pris – og ikke minst hvor du bør kjøpe det.

Bak som står en gjeng dedikerte entusiaster som forsøker å hjelpe deg som skal handle utstyr – og vi vil ha det gøy samtidig!

Vi har en rekke medarbeidere med ulik aktivitetsgrad. Noen er faste ansatte, men andre jobber på oppdragsbasis som frilansere. Målet på lang sikt er at vi skal knytte til oss eksperter på alle produktområder, slik at vi kan dekke hele markedet – og vel så det.

Vi trenger din hjelp!

Nye produkter lanseres i enorm takt og verden rundt skjer det spennende ting døgnet rundt. For å klare å skrive om alt vi ønsker, så grundig som vi vil, trenger vi flere folk. Nærmere bestemt søker vi nå etter personer som kan skrive ulike nyheter for oss på frilansbasis.

Er du mye på nett, på jakt etter det nyeste på av det nye? Vil du legge opp arbeidsdagen selv og kombinere denne med f.eks. studier? Hvorfor ikke skrive for oss?

Det er en fordel om du har et eget firma som du kan fakturere fra. Honorar per artikkel avtales nærmere.

Ta kontakt

Høres dette interessant ut? Send en e-post til undertegnede, hvor du forteller litt om deg selv, hvilken erfaring du har og hva du kan tenke deg å skrive om.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen