Vi søker lærling i IKT-servicefag
Teknofil

Vi søker lærling i IKT-servicefag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mediehuset Digital driver nettstedene Teknofil.no, Mobilen.no, Digit.no og Gamer.no. Som lærling i IKT-servicefag hos oss vil du være en viktig ressurs for videreutvikling av våre nettsteder og tjenester og du vil være med å påvirke hvordan våre nettsteder skal se ut i fremtiden.

Usikker på hva IKT-servicefag er? Les vår artikkel om IKT-servicefag og våre erfaringer med utdannelsen

I skoleåret 2008-2009 har Terje vært lærling hos oss, og fra høsten vil vi styrke utviklingsavdelingen med en ny lærling. Arbeidsoppgavene er mangfoldige, og du vil få mulighet til å prioritere arbeidsoppgaver som interesserer deg. Avdelingen har ansvar for både interne IT-systemer slik som filservere og arbeidsstasjoner, samt servermiljøet som leverer noen av tjenestene her på Teknofil.no. De mest sentrale arbeidsoppgavene vil likevel være utvikling av nettstedene slik at vi kan tilby flere og bedre tjenester til våre lesere.

Les også hva Terje skriver om lærlingtiden i Mediehuset Digital i forumet vårt.

Vi søker en lærling som er genuint interessert i IT og teknologi og som har lyst til å lære mer om web. Om du allerede har erfaring med hjemmesider, forumløsninger, blogger eller lignende er dette selvsagt fordel, men det er ikke noe krav. Det viktigste er at du er motivert for en innholdsrik arbeidsdag hvor vi har flere forskjellige prosjekter under utvikling samtidig.

Fullstendig stillingsutlysning kan du lese på Zett.no. Der står det blant annet litt mer om hvilke teknologier vi jobber med, søknadsfrist og hvem du skal sende søknaden til.

Gå til stillingsutlysningen.

Noe du lurer på? Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet nedenfor eller ta direkte kontakt med Amund.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen