Vi snakker med plastergjengen

Pia Fiskaa Vestby har god kontroll på TG
Pia Fiskaa Vestby har god kontroll på TG

Hardware/Hamar: Støtteapparatet på et arrangement av TG's størrelse er viktig, og blant dem som har en svært viktig jobb finner vi det medisinske personalet. Uten dem hadde det vært direkte uforsvarlig å være her. Vi har tatt en prat med Morten Søfteland som styrer gjengen.

Morten kan melde om et svært rolig TG, så de er i alle fall godt fornøyde. Fokuset er på forebyggende tiltak. Med det mener han spesielt god hygiene. Vask hendene etter at man har vært på toalettet, det skulle vært en selvfølge, men det er mange som dropper det. I tillegg er kostholdet viktig, all søppelmaten er ikke bra. Dermed har endelig undertegnede funnet en som er ening i at kosthold er viktig på arrangementer som TG. Spiser man riktig orker man mer, enkelt og greit.

Medic-gjengen har i år også vært svært godt rustet forteller Morten videre. Vi har flere enn noen gang, de som har vært med tidligere er fortsatt med og nye har kommet til. Siden de er såpass godt dekket har de hele tiden følt at de har stålkontroll, selv om det til tider har vært mye å gjøre. Og akkurat det er en god følelse.

Hva er det som er den typiske TG-skade? Det er kanskje vanskelig å si, men vi får inn ganske mange kuttskader. Her blir undertegnede nyskjerrig, kuttskader? Det er jo slik man forbinder med Oslo legevakt en sen fredagskveld? Eller kan det være kabinettkutt kanskje? Og ja, det stemmer bra. Kabinettene står for en stor menge kutt her oppe, så da er det frem med Donaldplaster og saks.

I tillegg er det mange som har sukkersjokk her. Folk er jo ikke flinke nok til å drikke vann. Det går i Cola, Red Bull og alt mulig annet rart, og med slike mengder enkelte heller i seg går det galt.

Undertegnede hadde en litt interessant erfaring her noe tidligere, jeg ville gjerne ha en Paracet, men det fikk jeg ikke før en lege hadde snakket med meg. Hva er grunnen til det? En Paracet er da ikke reseptbelagt på noe vis? Morten hadde, som regnet med, svaret klart. Det er nemlig slik at om du er ansatt i helsevesenet i det virkelige liv, så kan du ikke uten videre dele ut slikt. Alt etter hvilket yrke man har er man begrenset til en viss krets man kan gi ut til. Gjør man det likevel risikerer man å miste bevillingen sin. Så det er med andre ord ikke for å spare noen kroner at man kan bli nektet slik.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen