Vi slår sammen våre forum

Vi slår sammen våre forum

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Etter at Mediehuset Digital som eier nettstedene Digit.no, Mobilen.no og Teknofil.no i mars overtok driften av Gamer.no slår vi sammen våre forum til en felles forumportal, Innlegg.no.

Dette vil i praksis si at Mobilen.no- og Teknofil.no-forumet avvikles og flytter over til samme forum som Gamer.no. Dette forumet har hatt en formidabel forumaktivitet med engasjerte medlemmer. Siden forumet åpnet 2. februar har det blitt skrevet i gjennomsnitt 1 125 innlegg per dag.

Allerede dagen etter lansering hadde forumet 1 495 medlemmer, noe som har vokst jevnt og trutt, til 3 104 registrerte medlemmer i skrivende stund. Mobilen.no- og Teknofil.no-forumet med sin noe mer beskjedne brukeraktivitet er derfor glade for å kunne få muligheten til å komme inn i et større miljø, og vi tror denne sammenslåingen vil bli positiv for dere brukere.

Registrer dere på nytt
Med denne sammenslåingen kommer det også en hake. Forumbrukere, poster og emner opprettet av brukerne på dagens Mobilen.no- og Teknofil.no-forum vil gå tapt. Brukerne må derfor registrere seg på nytt på det nye forumet, innlegg.no for å kunne poste med sin egen bruker.Dette beklager vi selvsagt på det sterkeste. Allikevel er vi sikre på at dette på sikt vil veies opp ved at sammenslåingen vil føre til mer aktivitet i våre artikkeldiskusjoner og mer nytte for brukerne. 

Moderering og krav til posting
Alle brukere på innlegg.no må kjenne til retningslinjene for forumet. Dette er viktig for å sørge for at alle trives på forumet, samt at det holdes en tone alle kan være komfortable med.

Fra før av har Gamer.no-forumet 11 moderatorer, 7 administratorer og 10 skribenter i forumet, som alle sørger for at ting går rett for seg. Vi tar med oss to administratorer og en moderator, samt 7 journalister over til det nye forumet, der sistnevnte vil være mest aktiv i forumseksjonene tilhørende Mobilen.no og Teknofil.no.

Kommentering av nye saker
Artikkelkommenteringen på Mobilen.no og Teknofil.no fungerer slik at når en bruker kommenterer på en sak, så lagres kommentaren på et diskusjonsforum i en egen forumtråd. Innleggene, som både kan komme av forumposting så vel som artikkelkommentering ligger i forumet, men vises også i artiklene våre.

Slik får vi to måter å presentere diskusjon på en og samme artikkel. Den nye artikkelkommenteringen vil bruke Innlegg.no, mens eldre artikler fortsatt vil vise det gamle kommentarsystemet.

Artikkelkommentarene finner du som tidligere nederst i våre artikler. Et eksempel på det nye kommentarsystemet kan sees her, mens dette er det dere har vært vant til inntil nå.

Diskuter på tvers av emner
Når vi nå får på plass forum for mobiltelefoner, GPS, datamaskiner, TV, spill, konsoller med mer håper vi at forumbrukerne setter pris på dette og at vi får et mer levende forum!

Vel møtt :)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen