Vi rusler rundt på TG

En uforskammet fresh Vegard Skjefstad
En uforskammet fresh Vegard Skjefstad

Jammen møtte vi ikke på sjefen personlig på vår nye oppklaringsrunde. Til alt overmål var han tilsynelatende både opplagt og våken.

Er det ikke slitsomt og stressende å være den store sjefen? Når alle kommer løpende og skal snakke med deg, slik som meg? – Neida, det går så fint. Dette går bare bedre og bedre, vi får jo mer og mer erfaring. Likevel er det jo en rekke småting som skal gjøres da, men det er mest slikt som vi gjør for å bli enda litt bedre. Litt rare ideer og påfunn som vi gjerne vil få til.

– Blant annet prøver vi å få ordnet en videooverføring til Dreamhack som starter nå, slik at vi kan få sendt en skikkelig hilsen over dit fra alle her på TG. Det er nemlig noen som har bursdag...

Noe annet spesielt? Noen meldinger til leserne på Hardware.no kanskje? – Nja, vi liker jo Hardware da (Og vi liker deg Vegard.. ;) ). Jeg er mye inne på forumet og leser. Ja, så får vi nesten beklage at HW-rekken ikke fikk brukt røykmaskinen og laseren sin, men vi må nesten kjøre de reglene likt for alle. Neste år får dere heller kjøre en egen stand har, da skal dere få lov til å ha både laser og røykmaskin.

Stand? På TG? Nå vokser presset. Skal dette være en utfordring? Ja, kanskje Hardware dukker opp med egen stand til neste år. Den som kommer på TG får se.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen