Test

Vi prøver Wii Fit

Testresultater

Wii Fit

Positive ting Vekker konkurranseinstinktet i de fleste.
Negative ting Du blir svett, veldig svett.0

Testresultater

Wii Fit

Positive ting Vekker konkurranseinstinktet i de fleste.
Negative ting Du blir svett, veldig svett.0
Wii Fit er i utgangspunktet et spill ment for å brenne kalorier. Hvorfor skal ikke kaloribrenning og øldrikking passe sammen?

Ment for en, moro for fler
Wii Fit er Nintendo sitt helt eget noe spesielle treningsspill. Ved hjelp av en egen plate med vekt og bevegelsessensorer kan du enten utføre styrketrening, yogaøvelser eller spille små minispill. På vors passer helt klart siste gruppe best. Yoga er sjelden noen festslager.


Wii Fit er i utgangspunktet utviklet for kun en spiller, dette skaper noe problemer om flere skal leke samtidig. Ikke bare må resten av festdeltakerne stå og se på, selve brettet stiller seg også inn på en enkelt persons vekt. Dette vil du merke ekstremt godt om en ny person forsøker samme spill like etter. Balansen blir for eksempel da svært vanskelig. Det er derfor viktig å huske på at du må starte hvert enkelt spill på nytt om du og vennene dine er i forskjellige vektklasser. Men om du gjør det har spillet mye å by på på fest.

Når konkurranseinstinktet våkner
Det er utvilsomt småspillene som er morsomst. Skihopp, rokkeringkonkurranse og slalåm er alle øvelser som skaper engasjement både hos tilskuere og den som spiller. Det er morsomt hvor fort konkurranseinstinktet slår inn når det skal kjempes om hvem som kan hoppe lengst løpe fortest eller nikke flest baller. Trening sammen har nok sjeldent vært morsommere.


Det er likevel et dilemma mellom dette spillet og fest. Du blir nemlig veldig sliten og risikerer å bli veldig svett. En runde med kappløp før du skal ut på byen anbefales ikke om du også planlegger å prate med andre mennesker. Her trengs det nesten et helt rent skift i bagen om dette spillet skal tas frem under fest.

Spillet tar på
Wii Fit er nok et spill mest ment for fysisk aktivitet når en ikke fester, men det gjør seg også i festsammenheng. Gleden over å slå vennene dine i balanse, styrke og koordinasjon eller å bue ut den dårligste blant dere vekker utvilsomt en primitiv glede hos de fleste. Samtidig er øvelsene såpass varierte at om en gjør det dårlig i en så kan en plutselig gjøre det svært godt i en annen, da er det din tur til å bue.

Bare husk på at dette spillet tar på. Det tar kanskje mer på enn både resten av festen og kveldens samlede alkoholkonsum.

Festfaktor: 4.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen