Test

Vi prøver Mario Cart

Testresultater

Mario Kart Wii

Positive ting Veldig mye moro for deg og venner.
Negative ting Litt få åpne baner fra start.0

Testresultater

Mario Kart Wii

Positive ting Veldig mye moro for deg og venner.
Negative ting Litt få åpne baner fra start.0
Å kjøre i fylla frabefales på det sterkeste, stort sett. Med Mario Cart er det derimot veldig veldig gøy.

Fortsatt utrolig morsomt
Mario Cart for Wii er ikke veldig forskjellig fra sine forgjengere. Har du vært borti dette spillet før så vil du lett kjenne igjen oppsettet. Her skal du, som en av de velkjente figurene fra Nintendos mariounivers, kjøre om kapp met både venner og maskinen selv. Du kan velge mellom en rekke baner og underveis kan du plukke opp forskjellige effekter som gjør livet surt for dine motstandere og gi deg et ekstra forsprang. Formålet er enkelt og greit å komme først i mål ved bruk av alle mulige midler.


Spillet tar i bruk Wii-konsollens bevegelsessensorsystem. Du styrer derfor bilene ved å holde Wii-moten som et ratt, eller du kan benytte nunchucken også. Det kan kjøpes ratt som Wii-moten kan plasseres i. Dette gjør det hakket enklere å få kontroll på kjøretøyene og gir også en bedre følelse av at du faktisk kjører.

Kan spilles igjen og igjen
For å si det med det samme, dette er veldig gøy under vorspielet. Dette er et av de spillene som du og vennene dine kanskje legger fra dere etter noen runder for så kort tid etter starte på ny. Gleden over å knerte sidemannen med et eksploderende skillpaddeskall rett foran målstreken er rent ut sagt lattervekkende. Kontrollsystemet fungerer også glimrende så her tar det kort tid fra en ligger på sisteplass til en er en førsteklasses racer.


Spillet kunne kanskje hatt noen flere brett. Disse fins men åpnes ikke før du har vunnet alle de åpne banene i enspillermodus. Spillet er vel ikke heller alt for fengende for de som ser på så det spørs hvor morsomt dette blir i lengden om du er mange fler enn fire på festen, men får de fire som er med passer dette glimrende med leskende drikke til og for å få opp temperaturen før byturen. Med fire spillere kan kanskje skjermen per spiller bli vel liten ettersom alkoholmengden øker for at den enkelte kan gjøre sitt ypperste, men det betyr bare at du trenger en større TV.

Den siste skal bli den første
Spillet er litt mye basert på flaks. Her kommer det rett og slett an på hvilke godsaker du plukker opp underveis. Samtidig gis det gode muligheter for at den som ligger sist kan fyke som en kanonkule gjennom brettet og likevel være med på moroa. Noen av brettene er samtidig litt for utfordrende om noen av festens deltakere har fått i seg vel mye av den gylne drikke, men det kan vel samtidig fungere som en indikasjon på at denne bør roe ned. Om en ikke klarer manøvrere en virtuell liten lekebil, så er en kanskje heller ikke helt beredt for å ta byen med storm.

Mario Kart er et ypperlig vorspiel-spill om en ikke er for mange på festen. Det byr på mye moro og er helt klart ett av de spillene en får lyst til å spille igjen og igjen. Bare pass på at ikke andre festdeltakere detter helt utenfor. Det fins grenser for hvor morsomt det er å se på andre ha det gøy.

Festfaktor: 6.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen