Test

Vi prøver Bomberman Land

Testresultater

Bomberman Land Wii

Positive ting Klassisk spill som gir mye moro.
Negative ting Lukter ikke kruttrøyk.0

Testresultater

Bomberman Land Wii

Positive ting Klassisk spill som gir mye moro.
Negative ting Lukter ikke kruttrøyk.0
Bomberman er et av de spillene jeg husker best fra barndommen, men det er ikke bare av nostalgi dette spillet når høyt opp. Det er rett og slett veldig gøy på fest.

Klassik legende som fortsatt seirer
Spillet Bomberman Land har store begrensninger for hvor morsomt det er i enspillermodus. Personlig gikk jeg fort lei av alle småspillene hvor øvelsene repeterer de samme bevegelsene om igjen og om igjen. Men samle et par venner på vors og spillet blir med ett mye morsommere.


I flerspillermodus er det nemlig ikke småspillene som gjelder. Det er da det klassiske spillet trer frem i all sin prakt. Oppgaven er svært enkel. Alle spillerne er samlet på et stort brett som er fylt opp av murstein. Målet er å sprenge deg gjennom murblokkene og forsøke å ta livet av motspillerne med en bombe eller to. Underveis får du tilgang til flere bonuser som gir deg mer fart, flere bomber, lengre stikkflamme og diverse annet. Dette gjør spillet unektelig vanskeligere for både deg og dine motstandere. Det blir etter hvert svært vanskelig å ikke sprenges både av sine egne og andres bomber.

Vekker barnet i deg
Denne utgaven til Wii skiller seg ikke mye fra originalen med henhold til multiplayerversjonen. Grafikken er selvfølgelig bedre og du har tilgang til noen flere oppgraderinger og mer kompliserte brett og spillmoduser, men opplegget er stort sett det samme. Heldigvis bør en si for Bombermann er et spill som vekker barnet i de fleste og passer seg ypperlig på fest. Dette er et av de spillene en helt klart tar frem igjen og som godt kan by på moro en hel kveld. Spillets flerspillermodus tar ikke i bruk wiimotens bevegelsessensor. Her bruker du piltastene og knappene på tradisjonelt vis, men det skader heller ikke.


Det eneste en bør være oppmerksom på er at spillet kan bli noe kjedelig for andre enn de fire som deltar. Vær derfor konsekvent på å bytte på å spille slik at ingen får følelsen av å falle utenfor. Vær oppmerksom på at naboene også kan reagere ved høylytte utbrudd av typen "Drepte du meg igjen!?". Et nabovarsel før en begynner å spille bør kanskje være på sin plass.

Festfaktor: 5.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen