Vi passerer 200 000 mobilsøk

I fjor sommer trakk vi sløret av vårt nye mobilsøk. Den nye tjenesten skulle gjøre det lettere for folk flest å finne frem i mobiljungelen, og hjelpe dem til å finne den beste telefonen i forhold til sine behov.

Tolv måneder senere er det ingen tvil om at dette er en tjeneste mange har savnet og setter pris på. Bare i forrige uke ble 4 600 telefoner kjøpt via prisguiden vår, og i løpet av det siste året har vi hjulpet til å finne over 200 000 mobiltelefoner. Det er ikke et ubeskjedent beløp sett i forhold til de rundt 2 millioner telefonene som selges i Norge årlig.

En av de viktigste årsakene til mobilsøkets popularitet er at det ikke bare finner frem modeller, men også gir konkrete anbefalinger.

Søket baserer seg nemlig ikke bare på hvor mye man har å rutte med og hvilke funksjoner man ønsker å ha i telefonen. Det tar også hensyn til hvilke egenskaper man vektlegger. Enten det viktigste er at telefonen er liten og lett, at den er enkel i bruk eller at den byr på mye spill og moro.

Og i motsetning til løsninger hos andre nettsteder, gir vi kun anbefalinger basert på våre egne erfaringer. Ingen telefon kommer med i mobilsøket før vi selv har testet den. Og har vi dårlige erfaringer med den, ja så anbefaler vi den selvsagt heller ikke.

Overhalt søk
I anledning jubileumet har vi overhalt mobilsøket. Vi har gjort noen små forandringer i det enkle søket, men det mest grundige søket gjøres gjennom det avanserte søket. Her kan man nå skreddersy ønskelisten helt ned til kriterier som ønsket skjermoppløsning og minimum taletid.

Vi håper at det forbedrede mobilsøket faller i smak, og lover å gjøre vårt beste for å å videreutvikle tjenesten også i fremtiden.

Øystein W. Høie,
Ansvarlig redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen