Vi pakker ut de nye iPod-ene

I forrige uke var vi i London på Apples høstlansering, og blant nyhetene var nye versjoner av alle selskapets mp3-spillere. Nå har de kommet inn til test i redaksjonen, og du kan se video av utpakkingen vår nederst i saken.

Ny iPod Shuffle
Apple har lansert en ny utgave av sin minste musikkspiller, iPod Shuffle. Og den største gladnyheten for mange vil nok være rullehjulet på forsiden av spilleren. Nye Shuffle er en knøttliten sak på 3 x 3 centimeter, og er kun 8 millimeter tykk. Den veier heller ikke mer enn 12,5 gram. Et klips bakpå spilleren brukes for å feste den til plagg.

Les mer om nye Shuffle her.

Ipod Shuffle kan bestilles nå i fargene oransje, blå, rosa, grønn og grå, og koster 399 kroner.


Ny iPod Nano
Apple har gjort en total overhaling av den populære iPod Nano. Rullehjulet og knappene er fjernet fra musikkspilleren, og i stedet har man satt inn en liten berøringsfølsom skjerm på 1,5 tommer. Den nye spilleren har blitt adskillig mindre med sine 3,7 x 4 cm, og har fått en klips for å feste den til klærne dine. I det hele tatt begynner Nano nå å ligne svært på en forvokst iPod Shuffle.

Les mer om nye Nano her.

Spilleren kan kjøpes i to utgaver – veiledende pris er 1 250 kroner for 4, eller 1 490 kroner 8 GB kapasitet for. Men her er det hundrelapper å spare - sjekk billigste pris i vårt Prissøk.

Ny iPod Touch

Den nye iPod Touch har fått en sylskarp skjerm av samme kaliber som iPhone 4. Med heftige 960 x 480 piksler presset inn på en 3,5 tommers skjerm, er dette sannsynligvis den skarpeste skjermen du finner i noen bærbar enhet i dag. Designmessig ligner iPod Touch på iPhone 3GS, men er hakket tynnere med sine 7,2 millimeter.
 
Les mer om nye iPod Touch her.

En ny treveis gyro registrerer bevegelser langs alle akser på en mer presis måte enn forrige generasjon. Enheten har også fått den samme 1 GHz A4-prosesoren som befinner seg i iphone 4, og vil dermed kunne benytte seg av like avanserte spill. Doble kamera foran og bak gjør at du både kan filme det som skjer foran og bak deg. Kameraene kan også knipse stillbilder og ta opp video i HD, med oppløsninger helt opp til 720p.

Mp3-spileren har en utsalgspris på 1 890 kr for den minste utgaven på 8 GB, og kan også kjøpes i versjoner på 32 GB (2 490 kr) og 64 GB (3 920 kr). Men også her er det hundrelapper å spare i vårt prissøk, bare sjekk at du trykker på fjerdegenerasjons-versjonen om det er den siste modellen du er på jakt etter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen